Aquest dimecres passat a l’Aula Magna de la Universitat de Girona ha acollit el 1r Congrés TECNIO 2022 en un acte al qual han assistit prop de dues-centes persones i que ha aglutinat destacats representants del món de la recerca, l’administració i l’empresa. Una jornada que ha posat sobre la taula els reptes als quals s’enfronta l’actual l’ecosistema de transferència de coneixement per transformar Catalunya en un territori d’innovació tecnològica.
Aquest primer congrés ha estat un èxit, perquè ha esdevingut un fòrum de trobada per compartir i fer networking entre els diferents actors implicats en fer més eficient el procés de transferència per poder aconseguir un país més innovador i, per tant, més ric.

Sobre l’Associació TECNIO:
L’associació TECNIO neix el 2021 i té per objectiu impulsar un model d’excel·lència en la transferència dels resultats de la recerca a l’empresa i a la societat. Per fer-ho, l’associació aglutina 56 grups universitaris i centres de recerca CERCA i CSIC que disposen de l’acreditació TECNIO atorgada per ACCIÓ, un distintiu qualitatiu que identifica i dona visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya amb capacitats tecnològiques diferencials i amb potencialitat de transferir-les al teixit empresarial, fent atractiu internacionalment l’ecosistema català d’innovació.
La Universitat de Girona té actualment 7 grups TECNIO: CIDSAV, LEQUIA, Gilab, Exit, Amade, Vicorob i Centre Easy.
Més Informació: https://www.udg.edu/ca/investiga/la-recerca-a-la-udg/grups-de-recerca-tecnio-udg