Skip to content
Menu
Universitat de Girona
  • Europeus
  • Recerca
  • Valorització i transferència
Universitat de Girona

RECORDEU: 5 d’octubre – Webinar sobre l’apartat d’Impacte a Horizon Europe

Posted on 04/10/202204/10/2022

Impartida per Marta Conde, experta del CDTI i punt nacional de contacte del clúster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient).

La Secció d’Impacte d’una proposta al Programa Marc de Finançament europeu de la RDI és potser la més complicada d’abordar de forma correcte, però és clau per fer guanyadora una proposta excel·lent.

La transferència dels resultats i coneixements generats en l’activitat de recerca, en forma de serveis, processos i/o productes nous o millorats, amb un impacte real en la societat, ha estat quasi sempre un dels punts febles i una assignatura pendent en tots els anteriors programes marc. És l’anomenada “valley of death” o la barrera entre la RDI que genera solucions/tecnologies i la seva incorporació en la societat.

La CE ha volgut corregir aquesta problemàtica amb un canvi en la filosofia i la lògica del contingut i de la implementació del programa marc actual, l’Horizon Europe, passant d’una orientació del programa cap a l’activitat (activity-oriented) a una orientació en la qual l’impacte passa a ser el motor del programa (impact-driven). Per aquest motiu, a partir d’ara, vol promoure només aquelles idees capaces de produir un canvi real en la societat, perquè ajudin a solucionar reptes i necessitats existents i que, finalment, contribueixen a acomplir les prioritats polítiques de la UE, incloent els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Si voleu entendre com abordar cada subapartat de la secció d’Impacte i saber què esperen els avaluadors i les avaluadores d’una proposta exitosa, també amb exemples, connecta’t a la sessió online que organitzem des de la Secció de Programes Europeus i Internacionals de l’OITT el 5 d’octubre 2022, de 9h a 11h15. La sessió serà impartida per Marta Conde, experta del CDTI i punt nacional de contacte del clúster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient).  Tot el contingut que ens explicarà serà extrapolable a tots els camps de la recerca.

Per connectar-te a la sessió: clica aquí, identifica’t i accedeix a la sessió a través de l’enllaç que trobaràs a La meva UdG.

Comparteix això:

  • Twitter
  • Facebook
març 2023
DlDtDcDjDvDsDg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr.    

Entrades recents

  • Taller UdG sobre la Ciència Oberta
  • Silicon Valley: Primer Fòrum Europeu d’Innovació
  • Properament: Tallers formatius a la UdG sobre aspectes transversals a Horizon Europe
  • Resultats Pathfinder EIC
  • Informe de la BioRegió de Catalunya 2022. El sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya

Subscriu-te al bloc per correu electrònic

Introdueix el teu correu electrònic per subscriure't a aquest bloc. Rebràs notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

©2023 Universitat de Girona | Powered by SuperbThemes & WordPress