Ha acabat el llarg procés d’avaluació de sexennis de transferència. L’ANECA ha avaluat 16.151 sol·licituds. N’ha concedit 6.859 (el 42,3%) i n’ha denegat 9.292 (el 57,5%).
El següent quadre, resumeix les dades per àmbits.

Per Comunitats Autònomes, Catalunya, una de les comunitats amb més investigadors, no ha sigut massa activa presentant sol·licituds en aquest procés.
- Catalunya – 941 (54% de positius)
- Andalusia – 3.950 (38,7% de positius)
- Madrid – 3.277 (41% de positius)
- Valencia – 2.038 (45,6%)
- Galícia – 1.063 (42%)
- Castilla y León – 861 (41,8%)
- Múrcia – 702 (44,7%)
Sembla que l’enfocament dels investigadors catalans no ha sigut el mateix que el d’altres comunitats. Aquí han presentat sol·licituds aquells que els semblava que tenien els requeriments. Per aquest motiu, el percentatge de positius de la comunitat és elevat. Però, des d’un punt de vista territorial, “l’estratègia de quantitat” de les altres comunitats trasllada millor resultat, malgrat percentatges de resultat més baixos.
.
L’OITT ha resumit les dades per institucions en un Excel. El podeu descarregar aquí Sexennis de TT.
Algunes dades de la Universitat de Girona:
- La UdG és la tercera universitat catalana en número de peticions, per darrera de la UB i la UPC. I per davant de la UAB.
- La UdG és la quarta catalana en nombre de positius. La UB, UPC i UAB en els tres primers llocs, la UdG la quarta i segueixen URV i UPF.
- La UdG és la segona universitat catalana en nombre de peticions (i també de concessions) de sol·licituds d’investigadores, per darrera de la UB.
.