El proper 17 d’abril 2023, l’Oficina d’Investigació i Transferència Tecnològica (OITT) de la Universitat de Girona organitza un taller pràctic online per donar a conèixer els requisits de la Ciència Oberta (Open Science), un aspecte transversal avaluat en les sol·licituds de finançament públic per la RDI, a nivell tant europeu com nacional.
Es comptarà amb la participació de Pilar Rico del FECYT i Brigit Nonó de la UdG, expertes en ciència oberta.
Programa
9h30 Benvinguda, Vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la UdG, Dra. Maria Pla de Solà Morales
9h35 Aspectes teòrics i pràctics sobre la Ciència Oberta, Pilar Rico (Cap de la Unitat d’Accés Obert, Repositoris i Revistes al FECYT; Punt Nacional de Contacte per Open Science a Horizon Europe). Revisió de propostes (prèvia petició).
10h35 Preguntes i respostes
10h45 Ciència oberta a la UdG, Brigit Nonó (Cap de la Unitat de Desenvolupament de Projectes de la Biblioteca, UdG)
11h15 Preguntes i respostes
11h30 Fi del taller
Si esteu preparant una proposta per Horizon Europe (individual o coordinada UdG) i voleu revisar la part de ciència oberta, poseu-vos en contacte amb nosaltres (enviant un correu electrònic a european.office@udg.edu) abans del 30 de març.
A qui es dirigeix?
A Personal UdG: tan PDI com PAS que treballi en la gestió de la recerca.
Inscripcions
No cal inscripció prèvia. Trobareu l’enllaç per accedir al taller a la Meva UdG.
Aquesta activitat està emmarcada en el projecte Objetivo Horizonte Europa: Redes y puentes para la internacionalización de la I+D+i de la UdG.

Projecte finançat per l’Agencia Estatal de Investigación (AEI), Convocatoria para la Preparación y Gestión de Proyectos Europeos del año 2022. Codigo identificativo GPE2022-000999 / AEI / 10.13039/501100011033; amb títol Objetivo Horizonte Europa: Redes y puentes para la internacionalización de la I+D+i de la UdG.; concedit per resolució del 16.12.2022.